Het is bijna zo ver!
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg yvonne
05 Augustus 2015 | Nederland, 's-Hertogenbosch
Ik verwacht er een week of drie à vier over te doen. Daarna fiets ik naar Reus, zo’n 100 km. onder Barcelona. Daar ontmoet ik Theo die daar op een wijn boerderij logeert. Sjan en Ard vliegen naar Gerona en fietsen ook naar Reus.
Om het nog mooier te maken komen Ria en Annelies daar ook een weekje naar toe.
Na deze ongetwijfeld hele leuke reünie fietsen Sjan, Ard en ik na een paar dagen door richting Andalusië. Wellicht het zwaarste deel van de tocht, veel klimmen en daar hou ik niet zo van. Wel van afdalingen, dus daar kan ik me tijdens het klimmen dan weer op verheugen.
Alles bij elkaar denk ik zo’n twee-en-een half of drie maanden onderweg te zijn.
Ik heb er heel erg veel zin in!
Ik wil proberen om hier regelmatig een reisverslagje te plaatsen. Van vorige reizen weet ik dat ik het altijd erg leuk vond om te doen. Ook omdat ik altijd erg geniet van alle reacties van jullie.
Yvonne
05 Augustus 2015 - 09:36
Ellie Jordans:
Hoi Yvonne,
Ik wens je weer een heel goede fietstocht met veel leuke ontmoetingen en door een mooie omgeving.
Veel plezier !
Ik zie uit naar je reisverslagen en foto's.
Groet van Ellie -
05 Augustus 2015 - 09:48
Gerry:
Een goed begin.. -
05 Augustus 2015 - 09:55
Jeanne Voets:
Nou Yvonne bijna is de start van je volgend avontuur. Een hele fijne fietstocht graag zonder problemen. Ik zal hier 2 keer per week een uurtje met je meefietsen.
Kijk uit naar je gezellige verhalen.
Liefs Jeanne -
05 Augustus 2015 - 10:34
Maria Geurts:
Dag Yvonne,
Ik wens je veel plezier en reisgeluk tijdens deze reis. geniet ervan.
Maria -
05 Augustus 2015 - 10:41
Josie:
Ik vind het elke keer weer dapper, goeie reis, je gaat naar een prachtig deel van Spanje. Ik zie uit naar de verslagen
Josie. -
05 Augustus 2015 - 10:42
Erica :
Dag yvonne,
Veel plezier en succes. Het zal je wel lukken twijfel ik geen moment aan. Wordt er nog uitgezwaaid zaterdag?
Niet dat ik kom, want ik kan niet goed afscheid nemen en dat is uitzwaaien toch ook weer.
Groet van Erica -
05 Augustus 2015 - 10:58
Dory Abrahamse:
Hallo Yvonne
Wat een gaaf fietsplan! Ik krijg er meteen weer zin in.
Wij zijn 4 weken terug van Salzburg-Istrië-Venetië- Salzburg.
Heel veel fietsplezier! En ik ben benieuwd naar je reisverhalen.
Groetjes, Dory -
05 Augustus 2015 - 12:17
Marietje:
Gezellig om jouw verslagen weer te lezen goede reis -
05 Augustus 2015 - 12:33
Jack:
Hoi Yvonne
Ik wens je alvast veel voorpret en zwaai je waarschijnlijk wel even uit vanaf mijn balkonnetje.
Hierboven vragen ze ook om mijn email adres , moet ik dat ook invullen?
Groetjes, Jack -
05 Augustus 2015 - 14:02
Susan:
Wat een heerlijk vooruitzicht! Geniet van al je avonturen! Gr Susan -
05 Augustus 2015 - 14:09
Ilse:
Ga je nou alweer? ;-)
Heerlijk vooruitzicht. Veel plezier en ik kijk uit naar je verslagen.
xx -
05 Augustus 2015 - 15:08
Brigitte Bovenbuur:
Yvonne, we nemen Zaterdag om 10.00uur nog effe een lekker bakkie leut voordat je vertrekt!
Dan zullen wij met eenieder die aanwezig is, jou uitzwaaien!!
Een hele fijne reis met heel veel genot en mooie ontmoetingen van fijne mensen.
De niet fijne mensen laat je gewoon voor wat ze zijn.
Veel geluk en behouden thuiskomst alvast, dan zal ik weer net weg zijn......
Lieve groet van Brigitte en knuffie van Max -
05 Augustus 2015 - 16:40
José:
Een hele goeie reis en veel plezier onderweg. Kijk uit naar je verhalen.
Ben nu al trots op je.
Liefs, José -
05 Augustus 2015 - 18:10
Toos F:
Yvonne,
Een fijne reis met weinig fiets mankementen. Met vele bijzondere ontmoetingen.
Ik ga je reisverslagen volgen. Groetjes -
05 Augustus 2015 - 20:18
AnjaStef:
Hé Vonny, - - toen we je bij de sluis bij Engelen tegen kwamen vertelde je dat je weer ging fietsen. Wij dachten 'n paar weken. Maar je blijft 3 maanden weg ?!? Tegen die tijd is de herfst al weer begonnen !!
Het is voor ons zéker leuk jouw reisverslagen te lezen !! Misschien kun je ze 'n keer bundelen en in boekvorm uitgeven ! Verluchtigd met reis-foto's . . . ☺. Als ik het zo lees is de reunie in Reus al helemaal geregeld, - en gaat dat 'n gezellig weekje worden. Ik twijfel er trouwens niet aan dat het gezellige drie maanden gaan worden ! Wij wensen jou een hele goede start, - en kijken nú al reikhalzend uit naar je tweede bericht. En je weet de goede raad van Anneke nog hè, Yvonne: " voldoende bruin brood meenemen " ! Behouden vaart !! -
05 Augustus 2015 - 20:50
Henny:
hoi Yvonne, zal ik ook komen naar REUS? -
05 Augustus 2015 - 21:25
Henk De Leeuw:
Hallo Yvonne
Nog een paar dagen en dan is het zover.
Ik wens je een hele mooie en veilige tocht toe.
Leuk dat ik je kan volgen en van je ervaringen kan lezen.
Ben net terug en toen ik je foto van de boekjes en GPS zag kreeg ik al weer zin!Hi Hi
Geniet er van en hoop op mooi fietsweer voor je, mocht dat een keer niet zijn hou een ding in gedachten, na regen komt altijd weer zonneschijn.
Heel veel fietsplezier gewenst.
Henk -
05 Augustus 2015 - 21:46
Rian:
Hoi Yvonne , veel fietsplezier en genieten, ik hoop dat je zonder mankementen je einddoel behaald! -
06 Augustus 2015 - 11:34
Anneke En Henk:
Yvonne,
Je gaat weer een mooie trip maken, waarbij we je alle geluk van de wereld toewensen.
Veel veilige en gelukkige kilometers toegewenst, en zijn benieuwd naar je belevenissen.
Liefs en groet A&H -
06 Augustus 2015 - 22:09
Liesbeth:
Alvast een hele goede reis gewenst met heel veel plezier onderweg en op de plaats van bestemming. Mocht je nog een maatje zoeken voor achterop dan hou ik mij van harte aanbevolen. Zet 'm op KANJER!!!! -
07 Augustus 2015 - 15:04
Marnie:
hi Yvonne,
jij doet (alweer) wat bij Bart en mij maar in de bucket lijst blijft. Maar we houden het tegoed en genieten graag mee van jouw fietsavonturen! Go Go Go girl!
groeten Marnie -
08 Augustus 2015 - 18:12
Dirk-Jan:
Hallo Yvonne
Heel veel plezier met je nieuwe avontuur.
liefs Dirk-Jan -
09 Augustus 2015 - 11:41
Maria:
Lieve Yvonne,
Ik ben (alweer) trots op je.
Geniet ervan en Go with the Flow!
xx Zuster Maria -
09 Augustus 2015 - 21:03
Wouter En Ineke:
Héé Yvonne,
Wat een fantastisch fietsavontuur ga je weer tegemoet!
En wat leuk dat we mee mogen genieten, op afstand, d.m.v. jouw altijd boeiende reisverslagen en prachtige foto's!
Wij wensen je een héle fijne tocht met vooral veel veilige kilometers en bijzondere ontmoetingen!
Véél succes met deze nieuwe uitdaging en geniet ervan!!!
Groeten van Wouter en Ineke
11 Augustus 2015 - 21:51
Jolanda:
Nou Yvonne,
Je bent volgens mij met heel mooi weer vertrokken - ik had in de Eifel in ieder geval schitterend weer (beetje te warm zelfs, maar we klagen niet hoor). Ik hoorde van Eddi dat je goed bent uitgezwaaid. Weer op weg naar prachtige, nieuwe avonturen. Ben benieuwd naar alle verhalen die je hier straks weer aan ons gaat vertellen. Alle goeds en tot horens X -
13 Augustus 2015 - 09:06
Anneke En Henk Van Breukelen:
Hallo Yvonne,
Je bent onderweg naar een nieuw doel met een uitdaging, wij wensen je alle geluk tijdens deze trip.
En ja dan kom je weer over een maand of drie gezellig terug, wij lezen intussen je verslagen wel.
Fijne veilige kilometers toegewenst, liefs
Anneke en Henk
Ps. we reageerden al eerder maar die is plotseling weg. -
22 Augustus 2015 - 01:46
Paul (buurman):
Yvonne, heel erg veel succes en fietsplezier. Lekker genieten van het Spaanse land straks .